Friday, August 14, 2009

fotoGeniK ke foto GediK??

gambar teruja...

gambar merenung masa depan..huhu

hehe...gambar kabur...



saja nak letak dalam blog pasal hal ni...harap takde la yang terasa or dah pun merasa mkn hati yer..saja nak bagi pemikiran bercambah...


fotogenik ni memg comella beraksi dihadapan kamera..buat la mcm ne pun, dengan izin Allah..cantik jer di pandang ni. fotogenik ni sesuai untuk orangla takkan pemandangan pun fotogenik kot..huhu
gambar cover menangis..huhu


bukan aper terfikir plak time2 konvo serata universiti ni ramaila yang memegang kemera SAMSUNG, KODAK, BENQ dan mcm2 lagi la jenis kamera untuk simpan gambar kenangan di hari konvokesyen.



posing maut ada, posing ajal ada, posing bernyawa ada, posing hidup memang tak de la coz sume gambar jadi statik..keh3..merepek2...


tapi pada mereka yang nak tangkap gambar tu memg bleh..coz bukan selalu nak dapat jd siswazah ni..bertahun kena tunggu..



gambar hampir2 gedik...keh3


tapi yang penting tangkap gambar nant biar comel2 n be yourself yer..biar tak fotogenik tapi jangan sampai jadi fotogedik...kui..kui..kui..ingatan untuk diri sendiri yang bakal konvo ptg nie.. (15 Ogos 2009) jam 3 petang..insyaAllah...


oklah...


kta tgk nant yer gambar2 yang akan di upload..fotogenik ke fotogedik...keh3...huhu..ada lagi lpas ni...nant kita tgk gambar yg lain pula...huhu

9 comments:

lillah said...

ok... x sabar nk tgk gambar yg bakal d uplod..
samada fotogenik ke fotogedik ke...

hehehe

kak wa... dah mmg comei.. nk wat cmana kan... :p

penguin kutub said...

ok...tunggu yer lilah...sape yg memg comei ni...akak yer..huhu..perasan ..keh3...

lillah said...

akk.. add la fb lillah.. ada gambo2 aritu... hehe.. tp gambo yg fotogedik x uplod... nti kne bg by pandriv..:D

Nooreena said...

i miss the sweet moments captured yesterday. :)

penguin kutub said...

yer lilah..akak dah tgk dah...huhu..simpan yg fotogedik 2..untk kita2 jer..keh3

to erina:..betul tu, sseronok tgkap gmbr time tu..tp penat..huhu.thanks la erina jd juru foto kami...

lillah said...

:-) hm... rindu saat2 dlu2...

penguin kutub said...

betul tu...rindu gak saat dulu adik lilah...

Ana FyruZ said...

woooww.. im too late to comment right ??

hehe.. gambar kan. Kalau kita fikir balik, semua kenangan, masa detik, saat, pengalaman suma terakam dalam sekeping foto filem yang bernama gambar. Mudah kan hidup ini. Senang je.

Dalam satu gambar everthing is there. Dalam satu gambar macam2 leh tafsir.

Pasal fotogenik ke gedik ?? Ada ku kesah.. wahaha. ( astagfirullah fairuz.. bulan pose nie..isk2.)

Tapi yg penting foto itu harus di cuci ya. hehe. Nak pegang. Live.. hehe.

tahniah kepada semua!!

penguin kutub said...

cuci sendiri...huhu..gna daia boleh n campur varnish..cantik la gambar tu..huhu...